Καστρι Ευβοιασ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ... : Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια.

Καστρι Ευβοιασ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ... : Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια.. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας.

Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της.

Ψαχνα blog: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ψαχνα blog: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ from 1.bp.blogspot.com
Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια.

Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι.

Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών.

Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή.

Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ
Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ from 3.bp.blogspot.com
Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα.

Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες.

Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Ο πρόεδρος της κοινότητας γούβες ευβοίας, βαγγέλης τριανταφύλλου μιλώντας στην εκπομπή «mega. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι. Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προ δεκαημέρου χαλκό από δύο ανεμογεννήτριες στην. Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση.

Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προ δεκαημέρου χαλκό από δύο ανεμογεννήτριες στην. Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί.

Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ
Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ from 3.bp.blogspot.com
«να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι.

Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια.

Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση. Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama